HP EliteBook 850 G1 H5G37EA#ABH

EliteBook 850 G1 Notebook PC H5G37EA#ABH 85%
EliteBook 850 G1 H5G37EA#ABH: Windows 7 Pro 64 bit, Intel Core i5-4xxx i5-4300U, 32 GB SSD schijf + 500 GB HDD ruimte, 15.6 inch

De EliteBook 850 G1 H5G37EA#ABH is een laptop uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele HP zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe EliteBook 850 G1 H5G37EA#ABH in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse toestellen! Deze laptop kopen is een goede investering.

Lees meer...
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De HP EliteBook 850 G1 H5G37EA#ABH heeft nog geen beoordelingen. Heb jij deze laptop? Deel dan je mening over deze laptop en help andere bezoekers van laptopkeuzehulp.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze laptop
Opslag:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Stel een vraag over de EliteBook 850 G1 H5G37EA#ABH


Hier is het mogelijk om uw vraag te plaatsen over de EliteBook 850 G1 H5G37EA#ABH. Bekijk eerst of uw vraag al is beantwoord! Dit kan zowel bij de veelgestelde vragen staan als bij de reeds beantwoorde vragen van bezoekers.

  • Dubbele vragen worden verwijderd.
  • Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e.d. kun je stellen aan de makers van de apps of op het forum van de desbetreffende app.
  • De vraag moet gerelateerd zijn aan het toestel
  • Wees netjes en geduldig, anders wordt je vraag verwijderd. We kunnen er niets aan doen als een app of telefoon niet goed werkt.

Mocht u een antwoord ontvangen en deze omvat handelingen die u zou moeten uitvoeren op uw telefoon of tablet, bent u zelf verantwoordelijk voor opvolging en eventuele gevolgen hiervan.

In het geval van foutmeldingen, zorg dat je deze erbij plaatst en dat je deze zo volledig mogelijk omschrijft. Er is geen garantie dat een antwoord wordt geplaatst of dat het antwoord gelijk een oplossing biedt.

Heb je een vraag?

bekijk eerst of uw vraag al is beantwoord Als je vraag binnen 24 uur is verwijderd, is deze al eerder beantwoord. Lees dan de veelgestelde vragen.
Heb dan je een vraag over de EliteBook 850 G1 H5G37EA#ABH? Stel hem dan hier

Wil je een vraag stellen? Like ons dan om ons te steunen

Vragen van bezoekers

Veelgestelde vragen

HP EliteBook 850 G1 H5G37EA#ABH vragen en antwoorden. We doen ons best je te kunnen helpen