Apple MacBook Pro 15 2.5 i7 512GB Qwerty

MacBookPro15' 2.5i7 512Fl FI/Qwerty MGXC2K/A 95%
MacBook Pro 15 2.5 i7 512GB Qwerty: Intel Core i7-4xxx, 15.4 inch, 6 MB processor cache, 16 GB werkgeheugen, superscherp scherm

De MacBook Pro 15 2.5 i7 512GB Qwerty is een workstation uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Apple zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe MacBook Pro 15 2.5 i7 512GB Qwerty in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse toestellen! Deze workstation kopen is een goede investering.

Lees meer...
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Apple MacBook Pro 15 2.5 i7 512GB Qwerty heeft nog geen beoordelingen. Heb jij deze laptop? Deel dan je mening over deze laptop en help andere bezoekers van laptopkeuzehulp.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze laptop
Opslag:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Stel een vraag over de MacBook Pro 15 2.5 i7 512GB Qwerty


Hier is het mogelijk om uw vraag te plaatsen over de MacBook Pro 15 2.5 i7 512GB Qwerty. Bekijk eerst of uw vraag al is beantwoord! Dit kan zowel bij de veelgestelde vragen staan als bij de reeds beantwoorde vragen van bezoekers.

  • Dubbele vragen worden verwijderd.
  • Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e.d. kun je stellen aan de makers van de apps of op het forum van de desbetreffende app.
  • De vraag moet gerelateerd zijn aan het toestel
  • Wees netjes en geduldig, anders wordt je vraag verwijderd. We kunnen er niets aan doen als een app of telefoon niet goed werkt.

Mocht u een antwoord ontvangen en deze omvat handelingen die u zou moeten uitvoeren op uw telefoon of tablet, bent u zelf verantwoordelijk voor opvolging en eventuele gevolgen hiervan.

In het geval van foutmeldingen, zorg dat je deze erbij plaatst en dat je deze zo volledig mogelijk omschrijft. Er is geen garantie dat een antwoord wordt geplaatst of dat het antwoord gelijk een oplossing biedt.

Heb je een vraag?

bekijk eerst of uw vraag al is beantwoord Als je vraag binnen 24 uur is verwijderd, is deze al eerder beantwoord. Lees dan de veelgestelde vragen.
Heb dan je een vraag over de MacBook Pro 15 2.5 i7 512GB Qwerty? Stel hem dan hier

Wil je een vraag stellen? Like ons dan om ons te steunen

Vragen van bezoekers

Veelgestelde vragen

Apple MacBook Pro 15 2.5 i7 512GB Qwerty vragen en antwoorden. We doen ons best je te kunnen helpen